Welkom


Welkom op de site van BV Aannemingsbedrijf J.J. Meijer.

 

Graag bieden wij u de mogelijkheid om via deze internetpresentatie een helder beeld te verkrijgen van ons bedrijf.

 

In 1962 is Dhr. J.J. Meijer, de vader van de huidige directeur Ronald Meijer en administratief medewerkster Monique Bais, in onder aanneming begonnen als straatmaker. In 1968 is hij zelfstandig een onderneming gestart met de naam Aannemingsbedrijf J.J. Meijer NV. Op 1 januari 1969 waren er 8 mensen in dienst.

 

Sinds de oprichting is het bedrijf zeer snel gegroeid tot 25 personeelsleden in 1974. De jaren daarna is het bedrijf stabiel gebleven, er was geringe groei en een zeer laag verloop onder personeelsleden. in 1980 is Ronald Meijer in dienst getreden als straatmaker en in 1987 is Monique Bais bij het bedrijf gekomen als administratief medewerkster. In 1997 is het bedrijf overgenomen door Ronald Meijer. Momenteel zijn er 17 mensen in dienst van de onderneming.

 

Aannemingsbedrijf J.J. Meijer is gespecialiseerd in bestratings- en aanverwante werkzaamheden.

Zo heeft het bedrijf een eigen opleidingsklas voor leerlingstraatmakers, die onder begeleiding staat van een eigen leermeester. Naast straatwerk voert Aannemingsbedrijf J.J. Meijer ook grondwerk, rioolwerk, asfaltwerk uit en houdt men zich bezig met het ontstoppen van rioleringen. Sinds 2010 is het bedrijf ook gespecialiseerd in machinaal straten ( herstraten en nieuw bestraten ).


B.V. Aannemingsbedrijf J.J. Meijer
Ambachtsweg 28,
1785 AJ Den Helder

T: 0223 - 63 62 12
E: info@aannemingsbedrijfjjmeijer.nl