In de samenleving

F.C. Den Helder

 

Bij het D1 voetbaltoernooi van F.C. Den Helder leveren wij de eco toiletten, tevens zijn wij sponsor van FC Den Helder.

 

Nieuwe sponsors voor Sail Den Helder 2013

Onder de naam ‘Bouwend Den Helder’ hebben tien bedrijven uit Den Helder, die in de bouw of als leverancier werkzaam zijn, de handen ineen geslagen. Door als één blok naar buiten te treden hebben zij een gezamenlijke sponsoring voor Sail Den Helder gerealiseerd. De bedrijven vinden het belang van Sail Den Helder bijzonder groot voor de gehele regio en dragen op deze wijze hun steentje bij. Het is een unieke actie om in deze tijd, waarin bouwbedrijven het zwaar hebben, deze stap te nemen en Sail Den Helder te ondersteunen.

 

De deelnemende bedrijven zijn: Jongeneel, Flexible, Govers, Meijer, Bouman, Lutterman, Wilms, Dozy, Tuin en Van der Wal! Daarnaast heeft de Helderse Ondernemers Vereninging (HOV) tijdens de recente jaarvergadering besloten eveneens sponsor van Sail Den Helder te worden. Ook de leden van deze vereniging onderschrijven het grote belang van dit evenement voor de gehele gemeenschap.


Door toetreding van Bouwend Den Helder en de HOV wordt bovendien het draagvlak in Den Helder e.o. verstevigd en de begroting van Sail Den Helder sterker. Overigens zijn sponsoren nog steeds van harte welkom om zich aan te melden!

 

Contactformulier

Aanhef:

Contact via: